Tim Holtz Travel Glass Media mat

5/5.0 (1 reviews)
Aantal op voorraad: 3
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00, za van 10:00 tot 13:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Tim Holtz Travel Glass Media mat
Rechtshandig

Superhandig voor onderweg of voor kleine werkplekken. Met de Tim Holtz Travel Glass Media Mat beschik je over alle voordelen van de originele Media mat, maar dan in het klein! Met een afmeting van 40 x 26 cm zit de Travel Glass Media Mat boordevol functies die zijn ontworpen om zo effectief mogelijk te kunnen werken. Zo beschikt de mat over:

  • Gehard kras- en hittebestendig glas
  • 20 x 20 cm imperiaal en metrisch meetrooster
  • Mixoppervlak van 14 x 19 cm
  • Inclusief verwijderbare non-stick mat
  • Inclusief neopreen cover

Bekijk de nieuwe kleine Travel Media mat in deze video:

Meer informatie
Merk Tonic studios
Model 2633E
EAN 841079126334
Reviews
Ik vind dit een super fijne mediamat. Als linkshandige heb ik getwijfeld of ik een links of rechtshandige mat zou bestellen. Ik heb gekozen voor een rechtshandige. Ik leg de mat in de lengte voor me en heb het meng gedeelte nu aan de bovenkant. Dit werkt voor mij heel fijn.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00, za van 10:00 tot 13:00
Neem contact met ons op