Ivm extra drukte wordt je bestelling mogelijk een dag later verstuurd.

Posca set PC1MRx8 extra fijn metallic

2/5.0 (1 reviews)
Aantal op voorraad: 2
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00, za van 10:00 tot 13:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Posca set PC1MRx8 extra fijn metallic
Metallic roze, metallic rood, metallic groen, metallic blauw, zilver, goud, zwart en wit
Dikte: 0,7 mm

Posca set van 8 x PC1MR markers. Metallic kleuren geschikt voor de meeste toepassingen. Permanent op hout, textiel, karton, metaal, keramiek en plastic. Uitwisbaar op gladde oppervlakken zoals glas. Op metaal, plastic en geglazuurd aardewerk moet de creatie gefixeerd worden met een fixatielak. 

  • Op waterbasis
  • Bevat geen alcohol of oplosmiddelen
  • Dekkend, ondoorzichtig en mat
Meer informatie
Merk POSCA
Model PC1MR/8A ASS19
EAN 3296280033358
Reviews
Ik had deze set gekocht omdat deze metallic markers met extra fijne punt beter zouden vloeien dan die van Molotow. En aangezien ik metallic markers nodig had, heb ik deze besteld. Het klopt, ze blijven goed vloeien, ook al heb ik ze een week niet gebruikt. Maar ik vind de kleuren tegen vallen: roze is te bleek, rood ook. Blauw en groen zijn wel mooi en goud en zilver ook. Maar zwart en wit zijn niet metallic en dat vind ik flauw. Daarvoor koop ik niet zo’n set. Dan verwacht ik wel dat alles metallic is. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00, za van 10:00 tot 13:00
Neem contact met ons op