Maak kennis met onze designer BrEM!

Sinds kort werken wij samen met Brenda (@brem.crea) die van onze producten mooie projecten maakt om jou te inspireren! Hieronder stelt ze zichzelf aan je voor.

Nu ik al weer een paar weken designer ben voor hobbyshop-online.nl, is het misschien wel fijn om het gezicht achter BrEM eens te zien.

Ik ben dus Brenda Poismans-Timmermans. Momenteel 36 jaar oud en alweer 29 jaar woonachtig in Landgraaf. Ik ben 19 jaar samen met mijn man, waarvan bijna 13 jaar getrouwd. Wij zijn trotse ouders van 2 dochters (Eline, 11 jaar oud en Milou, 9 jaar oud).
Daarnaast hebben we nog een hond, een poes en 5 kippen rondlopen in en om ons huis. Naast dat ik moeder en creatieve duizendpoot ben, werk ik ook nog parttime als Audiologie Assistente.

Een gezin draaiende houden met een partner die in de zorg werkt kan soms uitdagend zijn. De wisselende werktijden van mijn man zorgen ervoor dat ik regelmatig ’s avonds alleen thuis ben bij de kinderen en dan tijd heb om lekker te kunnen ontspannen en creatief bezig zijn (als ze eindelijk in bed liggen). Hierdoor heb ik al veel creatieve hobby’s kunnen uitproberen en verslijten.

Ik ben altijd graag creatief bezig geweest. Als kind graag kleien, strijkkralen en kleuren. Tijdens de puberteit ging ik sierraden maken (ik kon uren in kralenwinkeltjes rondlopen als een kleine ekster).

Vanaf dat onze oudste dochter is geboren, ben ik gaan haken. Eerst gewoon granny’s, later Amigurumi. Heerlijk om dit lekker op de bank te kunnen doen als de kinderen slapen. Maar een knuffel haken was ook erg tijdrovend en ik zocht iets wat ik ook op één avond af kon maken.

Zo begon mijn letteravontuur.

Ik ben begonnen met heel veel oefenen en inspiratie opdoen via Pinterest. Later ging ik steeds meer inspiratie opdoen via Facebook en Instagram. Na het bezoeken van een open dag van hobbyshop-online.nl (toen nog in Schinnen), waar ik onder andere een super toffe make-en-take van Carla Kamphuis heb gevolgd, ben ik ook steeds meer met brushletteren gaan experimenteren en stippen op porselein. En zo groeide mijn voorraad ‘pennen en stiften’ steeds wat meer. En ontdekte ik steeds weer nieuwe mogelijkheden en materialen. Er wordt hier thuis wel eens gekscherend gezegd dat ik makkelijk een winkeltje kan starten .

En sinds een paar weken mag ik designen voor hobbyshop-online.nl. Wat ben ik blij met deze kans! Nog meer uitproberen van materialen en technieken. Vooral voor mijn eigen ontspanning, maar zeker ook ter inspiratie voor anderen.

Nog een paar weetjes:
⦁ De naam BrEM komt van Brenda, Eline en Milou
⦁ Ik ben geboren in Gouda, maar dat is aan mijn Limburgse accent niet meer te horen
⦁ Ik heb een gat in de lucht gesprongen toen ik mocht gaan designen voor hobbyshop-online.nl
⦁ Ik hoor altijd graag van jullie als jullie wensen of verzoekjes hebben

Veel creatieve groetjes,
Brenda

Wij zijn erg blij met Brenda als onze designer en genieten van de creatieve inspiratie die ze met ons deelt! Zoals Brenda ook al aan gaf, is het mogelijk om verzoekjes te plaatsen of vragen te stellen. Wat zou jij graag eens willen zien? Welke materialen hebben jouw creatieve interesse? En waar zou je meer van willen weten? Laat het weten in een berichtje via Social Media (van Brenda of van ons) of stuur een e-mail naar klantenservice@hobbyshop-online.nl. We kunnen niet beloven dat we alle verzoeken kunnen waarmaken, maar we zouden je berichtje zeker waarderen!