Gastblog: La Mano en hobbyshop-online.nl werken samen!

In de zomer van 2022 sprak ik al met Sanne en Jeroen over een mogelijke samenwerking. We zijn beide met onze bedrijven werkzaam in Sittard en lekker creatief, dus waarom niet? Het was een erg fijn gesprek, maar op dat moment nog iets te vroeg voor mij omdat ik nog niet helemaal helder had waar ik naartoe wilde met toen nog de Hikkup shop. En begin 2023 was daar het antwoord: Hikkup werd/wordt La Mano! La Mano, Spaans voor ‘de hand’, is een platform met handgemaakte producten door creatieve ondernemers, gepersonaliseerde items van hout en nu ook in samenwerking met hobbyshop-online.nl: hobbymaterialen! Die mogen niet ontbreken natuurlijk. 

La Mano staat voor alles wat creatief is en elkaar helpen, inspireren en motiveren om te groeien zijn een van de belangrijkste kernwaardes. In plaats met elkaar concurreren, werken we nu juist samen en versterken we elkaar. Superleuk vind ik dat! 


In de praktische zin betekent dat dat een deel van de hobbymaterialen ook toegevoegd wordt aan het assortiment van La Mano. Zo bereiken we beide een iets bredere doelgroep en kunnen we de passie voor handgemaakt verder verspreiden. Daarnaast gaan we ook samen content bedenken en maken waarmee we jou weer kunnen inspireren om lekker creatief aan de slag te gaan! Sanne en Brenda weten veel meer van analoge materialen, waar ik weer meer digitaal werk en ook een achtergrond heb als grafisch ontwerper en videograaf. En zo vullen we elkaar aan waar nodig. 

Ik heb in ieder geval superveel zin in deze samenwerking en ben benieuwd naar de mooie stappen die we samen nog gaan zetten. 

Over Meggie

Hola ik ben Meggie, het gezicht achter La Mano. Ik houd van tekenen/knutselen, planten, spelletjes en Spanje! En dat alles vertaalt zich door in La Mano. Met La Mano wil ik de waarde van handgemaakt onder de aandacht brengen en daarmee ook mensen hun eigen creativiteit laten ontdekken en verbreden. Uiteindelijk zou ik het supergaaf vinden om anderen te helpen en ondersteunen om van hun passie hun beroep te kunnen maken. 

Gastblog door Meggie Geelen