Even voorstellen aan... Sanne

Maak kennis met de gezichten achter hobbyshop-online.nl! Wij hebben een heel fijn team dat ervoor zorgt dat jouw bestelling netjes wordt verzonden. In deze serie leer je ons iets beter kennen. De eerste die zich aan je gaat voorstellen is Sanne. Hieronder vertelt ze iets meer over zichzelf.

 

Vertel kort iets over jezelf

 

Mijn naam is Sanne en samen met mijn man Jeroen en mijn schoonouders ben ik mede-eigenaar van hobbyshop-online.nl. Samen met Jeroen en onze twee katten woon ik met veel plezier in het mooie dorpje Urmond. Naast creatief bezig zijn, zijn mijn hobby's onder andere badminton, lezen, bakken en wandelen. 

 

Functie binnen hobbyshop-online.nl

 

Ik zorg voor nieuwe producten op onze website, social media, de nieuwsbrief en ons blog. Ook maak ik creatieve video’s voor op ons YouTubekanaal. Daarnaast verzorg ik grafische content zoals afbeeldingen en flyers voor onze webshop, workshops, cursussen en demodagen. Natuurlijk werk ik ook regelmatig met onze eigen producten om te ervaren hoe iets werkt en daarmee onze klanten beter te kunnen informeren. Ook neem ik een stukje klantenservice en inkoop voor mijn rekening, ben ik af en toe te vinden in ons magazijn voor het picken en inpakken van bestellingen en help ik klanten in het inspiratiecentrum.

 

Wat is jouw grootste creatieve hobby?

 

Op dit moment is dat journaling in de breedste zin van het woord; art journaling, bullet journaling en travel sketch journaling. Een combinatie van verschillende technieken en materialen waarmee ik herinneringen en gevoelens probeer vast te leggen op een creatieve manier. Maar mijn art journal gebruik ik ook om nieuwe technieken en materialen uit te proberen. Ik ben ook dol op brushlettering; het schrijven van teksten met een brushpen waarmee je dikke en dunne lijnen maakt. Dit geeft een heel gaaf effect. Ik heb ook heel veel gehaakt, al doe ik dat momenteel iets minder. Andere hobby’s die ik leuk vind en waar ik regelmatig een uitstapje naar maak, zijn tekenen, schilderen, mixed media, kaarten maken en handlettering.

 

Met welk product werk jij het liefste?

 

Mag ik echt maar één product kiezen? Er zijn zo veel toffe producten! Maar waar ik dan nu voor kies is toch aquarelverf. Dat is zo’n veelzijdig medium. Je kunt het gebruiken bij sketch journaling om je tekeningen kleur en diepte te geven. Maar je kunt het ook gebruiken om toffe achtergronden te maken. Of voor het inkleuren van stempels. 

 

Op welk project ben jij het meest trots?

 

Op mijn gehaakte amigurumi!

 

Wat denk jij dat de nieuwste trend gaat worden?

 

Dat is heel lastig te voorspellen. Maar ik denk dat steeds meer mensen enthousiast worden over mixed media / art journaling. Dit is een hele brede hobby, waar iedereen op zijn eigen manier invulling aan kan geven. Je kunt veel materialen gebruiken die je misschien al hebt en je kunt het helemaal op jouw manier doen. Het is een prima manier om even af te schakelen van het online leven en lekker met papier, verf en meer aan de slag te gaan.

Wat we de laatste tijd ook veel zien is dat mensen aan de slag gaan met een Cricut snijplotter.

 

Welke tip wil jij geven aan nieuwe hobbyisten?

 

Vergelijk jouw werk niet meteen met alle prachtige dingen die je op social media voorbij ziet komen. Bedenk dat (bijna) niemand de minder goed gelukte creaties plaatst en geloof me, dat zijn er heel wat. Om ergens goed in te worden, moet je er tijd en oefening in stoppen. Voor iedere hobby geldt, oefening baart kunst. En wees trots op wat je maakt. Gooi het niet weg, maar bewaar het en kijk na een aantal maanden eens terug naar hoe je begon. Je zult zien dat je vooruitgang hebt geboekt! En de allerbelangrijkste tip is: geniet van het proces! Creatief zijn doe je voor jezelf. Zolang jij er plezier uit haalt, maakt het niet uit wat het resultaat is of wat een ander ervan vindt. Happy crafting!