Even voorstellen aan... Paul

Maak kennis met de gezichten achter hobbyshop-online.nl! Wij hebben een heel fijn team dat ervoor zorgt dat jouw bestelling netjes wordt verzonden. In deze serie leer je ons iets beter kennen. Degene die zich vandaag aan je gaat voorstellen is Paul. Hieronder vertelt hij iets meer over zichzelf.

 

Vertel kort iets over jezelf

 

Mijn naam is Paul Custers en ik ben getrouwd met Berwil. We wonen in Stein en samen met Jeroen en Sanne ben ik mede eigenaar van hobbyshop-online.nl. Berwil is in 1992 begonnen met hobbywinkel ’t Vrije Uurtje in Stein en sedert 1-7-1995 hebben we dit samen gedaan tot en met 2017. 

Functie binnen hobbyshop-online.nl


Mijn taken binnen hobbyshop-online.nl zijn het beheer van de klantenservice (afhandeling per mail / telefonisch of in ons inspiratiecentrum). Daarnaast doe ik inkopen bij een aantal leveranciers, draag ik zorg voor de financiële administratie (debiteuren/crediteuren) en doe ik maandelijks de loonadministratie voor ons personeel.

Wat is jouw grootste hobby?


Zelf ben ik niet creatief, maar als ik weet met welke materialen en hoe het gemaakt is, kan ik dat wel overbrengen naar hobbyisten. Mijn hobby’s zijn tuinieren, sport kijken en lezen.

 

Met welk product werk je het liefste?


Ik werk het liefst met de Tombow mono graph vulpotlood 0,5 mm. Je kunt de punt naar buiten schuiven door op de clip te drukken of te schudden. Daardoor heb je steeds een goede lengte van de punt, zodat deze niet snel breekt. Ook de gum, die achter op het vulpotlood zit, is fijn in het gebruik.

Op welk project ben je het meest trots?


Ik ben het meest trots op hetgeen we tot nu toe met ons vieren en het personeel bereikt hebben en hoe hobbyshop-online.nl op de kaart staat. We profileren ons steeds meer online op social media en krijgen meer bekendheid door het geven van fysieke workshops en online.

Wat denk je dat de nieuwste trend zal worden?

 

Ik weet niet of er op dit moment sprake is van een trend in hobbytechnieken. Je ziet op internet wel steeds meer mensen die zelf ontwerpen of een eigen lijn ontwikkelen en/of producten uitbrengen. Misschien is dat wel de trend op dit moment.

 

Welke tip wil je geven aan nieuwe hobbyisten?

 

Werk met goede producten om teleurstelling te voorkomen en leg de lat voor jezelf in het begin niet te hoog. Neem de tijd en de rust om iets leuk te maken. Bewaar hetgeen je gemaakt hebt om zo de vorderingen in je werk te zien, dat geeft vertrouwen en brengt je op een hoger niveau. Succes!