Even voorstellen aan... Mirjam

Maak kennis met de gezichten achter hobbyshop-online.nl! Wij hebben een heel fijn team dat ervoor zorgt dat jouw bestelling netjes wordt verzonden. In deze serie leer je ons iets beter kennen. Degene die zich vandaag aan je gaat voorstellen is Mirjam. Hieronder vertelt ze iets meer over zichzelf.

 

Vertel kort iets over jezelf
 

Mijn naam is Mirjam Steijns, ik woon samen met Denny in Stein. Ik heb twee volwassen kinderen, en ben inmiddels al oma van twee kleindochters. 

 

Functie binnen hobbyshop-online.nl

 

Het is al 2,5 jaar geleden dat ik bij hobbyshop-online.nl begon met werken. Eerst nog in het pand in Schinnen en nu in het huidige pand in Sittard. Meestal ben ik te vinden in het magazijn, waar we alle bestellingen verzamelen, netjes inpakken en versturen. Maar uiteraard ook de voorraad aanvullen en de nieuwe artikelen inboeken. Staan we op de KreaDoe, dan ben ik er ook bij.


Wat is jouw grootste hobby?

 

Zelf ben ik altijd wel creatief bezig, maar vaak voor anderen. Hoe leuk is het om een zelfgemaakt cadeautje of kleinigheidje mee te nemen, met een persoonlijke touch.

 

Met welk product werk je het liefste?

 

Daarom werk ik vaak met verschillende materialen. Mod Podge, Posca stiften, acryl- of aquarelverf, porselein verf. Maar ook macramé met Bobbiny. 


Op welk project ben je het meest trots?

 

Het meest trots ben ik op een tekening van mijn kleindochter.


Wat denk je dat de nieuwste trend zal worden? 

 

De nieuwe trend is bijna niet bij te houden, alles verandert zo snel. Wel zie je gehaakte topjes, vestjes of shirts. Waardoor haken ook weer hip is. Maar ook het "pimpen" van je oude spulletjes of kleren blijft een trend.

 

Welke tip wil je geven aan nieuwe hobbyisten?

 

Kom naar de Demodag of loop binnen bij ons inspiratiecentrum. Hier kun je verschillende materialen uitproberen, en advies krijgen. Laat perfectionisme los, oefen veel en heb vooral plezier.