Even voorstellen aan... Marlie

Even voorstellen aan... Marlie

Maak kennis met de gezichten achter hobbyshop-online.nl! Wij hebben een heel fijn team dat ervoor zorgt dat jouw bestelling netjes wordt verzonden. In deze serie leer je ons iets beter kennen. Degene die zich vandaag aan je gaat voorstellen is Marlie. Hieronder vertelt ze iets meer over zichzelf.

 

Vertel kort iets over jezelf
 

Mijn naam is Marlie en ik werk, alles bij elkaar, al een kleine 20 jaar in de hobbybranche waarvan 1,5 jaar bij hobbyshop-online.nl. Als opleiding heb ik de MTS voor reclame- en presentatietechnieken in Boxtel gedaan. Het 'knutselen' en 'hobby-en' heb ik daar min of meer geleerd, het was daar aan de orde van de dag ;-).

 

Functie binnen hobbyshop-online.nl

 

Ik werk full-time op de afdeling logistiek en ben o.a. verantwoordelijk voor het picken, inpakken en versturen van de bestellingen die via de webshop en het inspiratiecentrum bij ons binnen komen. Het inboeken en opruimen van bestellingen van onze leveranciers behoort ook tot mijn dagelijkse taken, evenals het begeleiden van stagiaires en nieuwe collega's.


Wat is jouw grootste hobby?

 

Tjaah, mijn grootste hobby........ik vind heeeeeel veeeeeel dingen leuk om te doen. Eerlijk gezegd kom ik vaak tijd te kort, je herkent het vast wel én ik wil ook alles wel proberen. Proberen is ook een gevaartje, zeker als je ziet wat er allemaal voor een leuks op je werk voorbij komt. Op het moment doe ik wat aan stippen op porselein en ik heb mezelf een cursus 'kleuren voor volwassenen' cadeau gedaan, die kwam óók op het werk voorbij...

 

Met welk product werk je het liefste?

 

De porseleinverf van Pebeo heeft mijn voorkeur.


Op welk project ben je het meest trots?

 

Het meest trots ben ik op mijn allereerste gestipte schaaltje maar óók op een met olieverf gevingerverfd kunstwerk voor aan de muur. Je ziet al welke kleuren ik het liefst gebruik...


Wat denk je dat de nieuwste trend zal worden? 

 

Ik zou het niet durven zeggen maar schilderen en tekenen zijn toch wel van alle dag. Ik denk eerlijk gezegd niet dat we in de komende jaren ooit nog eens zo'n hype gaan krijgen zoals met de scoubidou en de loombandjes in het verleden.

 

Welke tip wil je geven aan nieuwe hobbyisten?

 

Niet te bang zijn en gewoon de dingen proberen. Je kan tegenwoordig, online al, workshops volgen, je hoeft je huis er niet eens voor uit. Lekker makkelijk toch!?

← Vorige Volgende →
0 Comment(s)