voor 16:00u besteld, dezelfde dag verstuurd | lage verzendkosten vanaf €2,99 (€ 55 gratis verzending)

Even voorstellen aan... Maril

Even voorstellen aan... Maril

Maak kennis met de gezichten achter hobbyshop-online.nl! Wij hebben een heel fijn team dat ervoor zorgt dat jouw bestelling netjes wordt verzonden. In deze serie leer je ons iets beter kennen. Degene die zich vandaag aan je gaat voorstellen is Maril. Hieronder vertelt ze iets meer over zichzelf.

 

Vertel kort iets over jezelf
 

Mijn naam is Maril Ramakers, ben 47 jaar en woon samen met mijn man, 2 volwassen kinderen, hond en een heleboel vogeltjes in Susteren. Naast de creatieve hobby’s doe ik heel graag lezen en wandelen.

 

Functie binnen hobbyshop-online.nl

 

Mijn functie binnen hobbyshop-online is logistiek medewerker. Samen met mijn andere gezellige collega’s zorg ik ervoor dat jullie de juiste producten thuis krijgen en dat deze goed en netjes verpakt zijn. Op dit moment werk ik 2 jaar binnen hobbyshop-online en hoop dit nog een hele tijd te mogen doen.


Wat is jouw grootste hobby?

 

Op dit moment kleur ik het liefst. Creatief ben ik altijd al geweest, knippen/kleuren/plakken als kind al, toen ik ouder werd was het met name scrapbooks maken en samen met moeder kaarten maken, origami, pergamano enz. We hebben alles wel geprobeerd. Tot voor kort heb ik heel veel gehaakt, maar doordat ik daar teveel lichamelijke klachten door kreeg zijn we de zoektocht naar wat ik nog leuk vond begonnen. En zentangle en met name kleuren voor volwassenen vind ik het allerleukste.

 

Met welk product werk je het liefste?

 

Faber castell polychromos, derwent inktense, kleurboeken van Johanna Basford en Hannah Karlson en nog een heleboel andere dingen.


Op welk project ben je het meest trots?

 

Daar kan ik heel kort over zijn. Ik heb ooit een deken gehaakt met de Limburgse vlag in pixelpatroon. Vanaf een tekening zelf alle hokjes uitgeteld.


Wat denk je dat de nieuwste trend zal worden? 

 

Geen idee. Daar ben ik niet zo in thuis. Er bestaat al zoveel.

 

Welke tip wil je geven aan nieuwe hobbyisten?

 

Probeer dingen eerst uit voordat je veel koopt. Koop bijvoorbeeld eerst 3 kleurtjes van een paar verschillende merken om te kijken welke jij fijn vindt, voordat je een hele doos koopt. En ben vooral trots op wat je maakt en ben niet te kritisch op jezelf. Het is een hobby en geen staatsexamen of zo.

← Vorige Volgende →
0 Comment(s)