Even voorstellen aan... Leonie

Maak kennis met de gezichten achter hobbyshop-online.nl! Wij hebben een heel fijn team dat ervoor zorgt dat jouw bestelling netjes wordt verzonden. In deze serie leer je ons iets beter kennen. Degene die zich vandaag aan je gaat voorstellen is Leonie. Hieronder vertelt ze iets meer over zichzelf.

 

Vertel kort iets over jezelf
 

Mijn naam is Leonie Meijers-Jansen. Ik ben 57 jaar, al 36 jaar gelukkig getrouwd met Peter en trotse moeder van een zoon (29) en schoondochter. Ik woon met mijn man in Sittard en bij droog weer kom ik ook weleens met de fiets naar het werk om te werken…of…te shoppen als ik niet kan wachten op nieuwe producten tot ik weer sta ingeroosterd.


Van oorsprong ben ik bibliothecaresse waardoor gestructureerd artikelen opzoeken voor mij logisch is. Berwil kwam vroeger met Jeroen bij mij in de bibliotheek in Stein die vlakbij ‘t Vrije Uurtje (voorloper van hobbyshop-online.nl) lag, waar ik toen ook al graag kwam shoppen. Na de geboorte van onze zoon ben ik een aantal jaren gestopt met werken. Toen hij eenmaal op de basisschool zat, werd ik oppasmoeder. Met de oppaskindjes maakte ik vaak kaarten en later naaide/breide en haakte ik poppenkleertjes voor de babyborn pop en Barbie. Ook heb ik jaren vrijwilligerswerk gedaan in de bloemen- en woondecoratiewinkel van een vriendin, die er ook nog een ijssalon bij had waar ik met plezier appeltaarten, cakes en muffins bakte.