Even voorstellen aan... Jeroen

Maak kennis met de gezichten achter hobbyshop-online.nl! Wij hebben een heel fijn team dat ervoor zorgt dat jouw bestelling netjes wordt verzonden. In deze serie leer je ons iets beter kennen. Degene die zich vandaag aan je gaat voorstellen is Jeroen. Hieronder vertelt hij iets meer over zichzelf.

 

Vertel kort iets over jezelf

 

Mijn naam is Jeroen Custers, samen met mijn vrouw Sanne en mijn ouders ben ik mede-eigenaar van hobbyshop-online.nl. Ik ben 40 jaar en woon samen met Sanne en onze twee katten Bruno en Nemo in Urmond. Mijn hobby’s zijn schaken en formule 1 kijken en daarnaast vele andere sporten kijken.

 

Functie binnen hobbyshop-online.nl

 

Mijn hoofdtaken zijn inkoop en het onderhouden van contacten met de leveranciers en partners. Daarnaast zorg ik voor de technische ondersteuning van de website en de externe koppelingen. Ook ben ik de eerste contactpersoon voor onze medewerkers en maak ik de wekelijkse planning. Tot slot ondersteun ik de klantenservice, administratie en logistiek en help ik enkele dagen per week in het inspiratiecentrum.

 

Wat is jouw grootste creatieve hobby?

 

Ik ben zelf niet creatief met de materialen van hobbyshop-online.nl, maar vind het wel heel leuk om de creativiteit van anderen te zien. Ik probeer wel creatieve oplossingen te bedenken voor onze website en magazijn.

 

Met welk product werk jij het liefste?

 

Ik werk het liefst met ‘code’. Een programma schrijven waarmee een handeling eenvoudiger of efficiënter wordt vind ik erg leuk om te doen. 

 

Op welk project ben jij het meest trots?

 

Ik ben heel trots wat we met ons bedrijf hobbyshop-online.nl al bereikt hebben. In 2014 zijn we serieus werk gaan maken van de webshop en sindsdien zijn we stap voor stap gegroeid van de winkel van mijn ouders in Stein, via het bedrijfspand in Schinnen naar ons huidige bedrijfspand in Sittard. We hebben inmiddels al meerdere medewerkers in dienst en  we worden steeds bekender in Nederland en België.

 

Wat denk jij dat de nieuwste trend gaat worden?

 

Ik ben van kinds af aan betrokken geweest bij de winkel van mijn ouders en ik heb veel trends voorbij zien komen. De laatste jaren lijkt het dat er minder echte trends in de hobby zijn. Stippen op porselein was bijvoorbeeld een trend, maar wordt nog steeds door velen met heel veel plezier gedaan. Mixed media is van een trend een hobby geworden die heel breed is en waarbij heel veel hobby’s samenkomen.

 

Welke tip wil jij geven aan nieuwe hobbyisten?

 

Gebruik goede materialen en combineer goede materialen niet met slechte materialen. Het is zonde als je niet het gewenste resultaat krijgt en je motivatie verdwijnt omdat je slechte materialen gebruikt. Je kunt laagdrempelig starten met een starterset of een aantal kleuren en dit dan later uitbreiden.