Even voorstellen aan... Berwil

Maak kennis met de gezichten achter hobbyshop-online.nl! Wij hebben een heel fijn team dat ervoor zorgt dat jouw bestelling netjes wordt verzonden. In deze serie leer je ons iets beter kennen. Degene die zich vandaag aan je gaat voorstellen is Berwil. Hieronder vertelt ze iets meer over zichzelf.

 

Vertel kort iets over jezelf

 

Mijn naam is Berwil en samen met mijn man Paul en Jeroen en Sanne ben ik mede eigenaar van hobbyshop-online.nl. Samen met Paul woon ik in Stein. Creativiteit zat er bij mij altijd al in en daarom ben ik op een gegeven moment workshops gaan geven. Van het een kwam het ander en in 1992 ben ik met een hobbywinkel in Stein begonnen: ’t Vrije Uurtje. Na drie jaar kreeg ik hierbij hulp van Paul. Na een mooie periode van 25 jaar wilden we stoppen met de winkel en besloten we samen met Jeroen en Sanne als webshop verder te gaan. In 2017 vonden we een pand in Schinnen. Na 4 jaar werd dat pand te klein en in mei 2021 zijn we naar een groter pand in Sittard verhuisd.

Functie binnen hobbyshop-online.nl


Ik ben werkzaam in de logistiek. Mijn werk bestaat uit het picken, controleren en inpakken van bestellingen. Nadat ik alles gecontroleerd heb met Picqer, waarbij elk product gescand wordt, pak ik de bestelde producten in. Dit kan in een envelop, brievenbusdoosje of pakketdoos zijn. Gedurende de dag worden de pakketten in rolcontainers verzameld. Aan het eind van de dag wordt de brievenbuspost gewogen en in sealbags gedaan, de brievenbuspakjes gaan in postzakken. En uiteindelijk wordt alles opgehaald door PostNL.
Ook komen er dagelijks leveringen binnen met producten. Deze worden ingeboekt en vervolgens op locatie in het magazijn gelegd. Nieuwe producten geef ik een nieuwe locatie in het magazijn en van de producten die uit ons assortiment gaan haal ik de locatie weer uit het magazijn, zodat er ruimte is voor nieuwe producten. Verder zorg ik dat het magazijn overzichtelijk en netjes blijft. Sommige producten worden in bulk aangeleverd en deze moeten omgepakt worden.

 

Wat is jouw grootste hobby?


Op dit moment vind ik mixed media leuk. Met behulp van diverse stempels, stencils, stansen, kleurpotloden, aquarel- en acrylverf maak ik leuke projecten voor in mijn art journal. Verder brei ik graag. Ik heb al verschillende vesten voor mezelf gebreid. Andere hobby’s, die ik leuk vind zijn: Stippen op porselein, Powertex, sieraden maken, schilderen met acrylverf op doek en boetseren.

 

Met welk product werk je het liefste?


Het liefste werk ik met de producten van Art by Marlene, stempels van Tracy Evans van Aall&Create en Grunge stempels van Studio Light. Mijn voorkeur gaat uit naar stempels van bloemen.

 

Op welk project ben je het meest trots?


Op mijn schilderijen en mijn mixed media journals.

 

Wat denk je dat de nieuwste trend zal worden?

 

Dat is een hele lastige vraag. Ik denk dat mixed media een trend is geworden. Er komen steeds meer nieuwe stempels, stencils en stansen uit. Je kunt er leuke projecten mee maken, die je kunt bewaren in een art journal.

Ook de Neocolors van Caran d'Ache zijn momenteel heel populair en ook goed te gebruiken bij mixed media. Stippen op porselein blijft nog steeds heel leuk.

 

Welke tip wil je geven aan nieuwe hobbyisten?

 

Gebruik goed materiaal. Het is heel jammer als je iets gemaakt hebt en je denkt het lukt me niet. Dan ligt het niet alleen aan jezelf, maar ook aan het materiaal wat je gebruikt hebt. Dus begin met een paar stempels die je leuk vindt en een paar kleurtjes verf. Of begin met een starterspakket. Creatief bezig zijn is heel ontspannend en alles kan en mag. En als je een leuk resultaat hebt, dan ben je heel trots op je zelf. Dus heel veel succes!